Takimi i parë i Këshillit Konsultativ Qeveri qendrore- Qeveri vendore

19 Shkurt 2017

Në takimin e parë të Këshillit Konsultativ Qeveri qendrore- Qeveri vendore. Në këtë këshill bashkitë do përfaqesohen respektivisht nga shoqatat e tyre dhe drejtimi do të bëhet me rotacion. Përfaqesuesit e 61 bashkive në KK janë:

Voltana Ademi-  Bashkia Shkodër,

Erion VeliajBashkia Tiranë,

Eduart Kapri- Bashkia Pogradec,

Zamira Rami- Bashkia Gjirokastër,

Xhelal MziuBashkia Kamëz,

Qazim SejdiniBashkia Elbasan,

Ndërsa qarqet do perfaqësohen nga:

Aldrin DalipiKryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë,

Ana Verushi-  Kryetare e Këshillit të Qarkut Korçë

Greta Bardeli- Kryetare e Këshillit të Qarkut Shkodër