60- vjetori i Traktatit të Romës

27 Mars, 2017

60- vjetori i Traktatit të Romës

NGA: KËSHILLI I BASHKIVE DHE RAJONEVE TE EVROPES (CEMR) 60- vjetori i Traktatit të Romës Federica Mogherini: “Ne kemi nevojë për pragmatizëm të pushtetit vendor për të ndërtuar të ardhmen e Evropës. Ne kemi nevojë për administratorëve lokale të zgjuar, me ndjenjën e përgjegjësisë dhe pragmatizmit për të ndërtuar të […]