Adresa e Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë:
Rruga “Skerdilajd Llagani”, Kulla nr. 1, Apartamenti 33 Tiranë, Shqipëri

Për më shumë informacione rreth aktivitetit të Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë ju mund të na kontaktoni në:

04 246 8492

[email protected]

Ju mund të ndiqni aktivitetet e fundit, qëndrimet dhe daljet në media të Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë, duke na ndjekur në rrjetet sociale si:

Për më shumë informacione rreth aktiviteteve, qëndrimeve tona dhe sugjerimeve ju mund të na shkruani në adresën elektronike zyrtare