Takime me kolegët në Bashkinë Maysan,Irak

 

Fjala përshëndetëse nga Guvernatori i Missanit, z. Ali Dawwai Lazim Fjala përshëndetëse nga Përfaqësuesja e PNUD-it në vend, znj. Sunduss Abas
Fjala përshëndetëse nga Kryetarja e Bashkisë Roskovec, znj. Majlinda Bufi
Fjala përshëndetëse e Drejtorit Ekzekutiv të Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë, z. Agron Haxhimali
Takim mes Kolegësh
Governorati për Inovacionin Bujqësor
‎محافظة الند للندللإبتكار الزراعي
Mbështetja e rimëkëmbjes dhe e stabilitetit në Irak
përmes Programit të Zhvillimit Lokal – Missan
‎دعم الإنتعاش والاستقرار في العراق من خلال برنامج التنمية المحلية – ميسان
Zbatuar nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (PNUD)
‎منفذ بواسطة برنامج الأمم المتحدة للتنمية (PNUD)
Financuar nga Bashkimi Evropian (BE)
‎بتمويل من الاتحاد الأوروبي (BE)
Majlinda Bufi @Alma Hoxha @Raimonda Balili @Juljana Memaj Saimir Plaku Ilir Marleka قسم الاعلام والاتصال الحكومي في ديوان محافظة ميسان

 

 

https://www.facebook.com/PNUDSHQIPERI/?__cft__[0]=AZWCADWH2QJb6xu-2EjS0ht-Tunnhc3XhgMchx8sWjtAOFPYirIobYRuAhY-chfLWUHDmwhGNAzprJa_Dhv9wDr6YlsLgDZd2LBir5eiyXg54OkBtgad6MyzZO3xfBJsWtLWOfeF9BkijUxXlf97Arna2mYoBDj3fxdRsK3qhNmG6b23TcWHgyVI3QP7zHFLxq4RxNpRhgMLOS9paNPLBIkY1KLkyTTDqvRiUFSHvZxkxA&__tn__=kK-R