22 Nëntor, 2016

Qeveria redukton me 1.3 miliardë lekë buxhetin për bashkitë; ulje diskriminuese dhe kërcënim i shërbimeve publike

Tiranë, 17 Dhjetor 2015 Deklaratë për Shtyp Qeveria redukton me 1.3 miliardë lekë buxhetin për bashkitë; ulje diskriminuese dhe kërcënim i shërbimeve publike. Shoqata e Bashkive të Shqipërisë si zëri i interesave qytetare, përfaqësuese e bashkive si institucionet më afër ofrimit të shërbimeve publike dhe sociale për komunitetin, ka ndjekur […]
22 Nëntor, 2016

Qëndrimi dhe shqetësimi i Shoqatës së Bashkive lidhur me ndarjen e fondeve nga Komiteti për Zhvillimin e Rajoneve

Qëndrimi dhe shqetësimi i Shoqatës së Bashkive lidhur me ndarjen e fondeve nga Komiteti për Zhvillimin e Rajonave. Për dijeni: Aktoreve, partnerëve dhe donatorëve që operojne dhe mbështesin decentralizim dhe demokracine në Shqiperi. Të nderuar Partnere, Shoqata e Bashkive të Shqipërise si organizata që mbron të drejtat e qeverise vendore […]