4 Prill, 2018

Shoqatën e Bashkive të Shqipërisë në bashkëpunim dhe me mbështetjen e Open Gov Hub po organizon një vizitë studimore ne DC

Washington Ti bëjmë qeveritë më të hapura, të ndergjegjëshme dhe të përgjegjshme ndaj qytetarëve të tyre. Pjesëmarrës dhe përfitues nga kjo vizite janë Kryetare/ë të bashkive të ndryshme Shqipërisë dhe perfaqesuesit e tyre : Kavaja, Gjirokastra, Shkodra, Kukësi, Elbasani, Permeti, Devolli, Mati, Klosi,dhe Selenica. Vizata dhe programit kan për qellim: […]
22 Janar, 2018

Opinione mbi reformen e ujit dhe taksen e prones-SCAN TV

 
25 Janar, 2017

Shoqata e Bashkive të Shqipërisë organizon mbledhjen e rradhës së Komitetit Drejtues

Njoftim për Median Pogradec, 25 janar 2017 Shoqata e Bashkive të Shqipërisë organizon mbledhjen e rradhës së Komitetit Drejtues, i cili u organizua nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Pogradec, z. Eduart Kapri në ambientet e kësaj bashkie. Në këtë takim u prezantuan aktivitetet dhe rezultatet e punës së kryer […]
23 Janar, 2017

Zjn. Voltana Ademi, pati nje takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës

Më datë 19 shkurt, Kryetarja e Shoqatës së Bashkive Zjn. Voltana Ademi, pati nje takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës Z. Andreas Kiefer. Zonja Ademi e njohu  Z. Kiefer me problemet me të cilën po ndeshet sot pushteti vendor, mungesën […]
5 Janar, 2017

Reforma territoriale dhe decentralizimi nën hijen e Buxhetit Vendor për vitin 2017

Njoftim për shtyp Reforma territoriale dhe decentralizimi nën hijen e Buxhetit Vendor për vitin 2017 Buxheti 2017 harron bashkitë dhe shërbimet për qytetarët. Shoqata e Bashkive të Shqipërisë vlerëson se buxheti i miratuar së fundmi për qeverisjen vendore për vitin 2017 nuk është koherent me ndryshimet në kuadrin e pushtetit […]