5 Janar, 2017

ShBSh kundërshton në vazhdimësi politikat dhe qëndrimet e qeverisë qendrore ndaj pushtetit vendor në tërësi dhe bashkive të djathta në veçanti

Shoqata e Bashkive të Shqipërisë kundërshton në vazhdimësi politikat dhe qëndrimet e qeverisë qendrore ndaj pushtetit vendor në tërësi dhe bashkive të djathta në veçanti. Ky qëndrim u konsolidua në mbledhjen e Komitetit të Drejtues mbajtur sot më 21 shtator 2016 me pjesëmarrjen e kryetarëve të bashkive anëtare. Diskriminimi vazhdon […]
5 Janar, 2017

A ka funksionuar reforma territoriale, emisioni Fokus në RTV Ora News

Reforma Territoriale ne Fokus-TV Ora News. Vazhdon debati mbi Reformen Territoriale. Mediat po artikulojne se kjo reforme ka deshtuar!  
5 Janar, 2017

Agron Haxhimali i ftuar në Scan Tv për të folur për reformën territoriale

Reforma Territoriale, sfidat dhe vështirësitë e përbashketa. Artikulimi i qëndrimeve dhe unifikimi i zërit të bashkiakëve.Rekomandime për të përballuar vështirësitë që kanë sot bashkitë. Roli dhe angazhimi i Shoqatës së Bashkive dhe projektet e saj në dobi të bashkive