14 Nëntor, 2018

Komitetit Drejtues i SHBSH blidhet në Bashkinë Mallakastër

Shoqata e Bashkive organizoi takimin e nën kujdesin e Kryetarit të saj z. Agron Kapllanaj. Në këtë takim të radhës të Komitetit Drejtues (KD) ShBSh pasqyroi aktivitetet dhe rezultatet e punës së kryer deri tani gjatë vitit 2018. Ky vit ka qenë mjaft intensiv në funksionimin e veprimtarisë së përditshme […]
14 Nëntor, 2018

Sistemi Informativ i Kadastrës Fiskale

Sistemi Informativ i Kadastrës Fiskale Trajnim në vendin e punës në #Bashkinë Mat, Klos dhe Lezhe dhe Skrapar. Shoqata e Bashkive në bashkëpunim me Drejtoria e Përgjithshme e Taksës së Pasurisë në Ministria e Financave dhe Ekonomisë dhe me mbështetjen e Fondacionit Hans Seidel organizuan trajnime me forumin e specialisteve […]
14 Nëntor, 2018

Qeverisja e zgjuar dhe përdorimi i sistemeve digjitale.

Drejtori i Shoqates se Bashkive Z.Agron Haxhimali, bashkë me Kryetarin e Bashkisë #Lezhe Fran Frrokaj, Kryetarin e Bashkia #Berat Petrit Sinaj dhe Zef Hila-Faqja ZyrtareZef Hila Kryetar i Bashkisë #Vau i Dejes ishin të ftuar dhe morën pjesë në Kongresin Botrorë të Wireles në Londer. Deshirë për t’u bashkuar me […]
14 Nëntor, 2018

Eksperiencat e suksesshme të lidershipit

, sfidat, dhe faktorët e suksesit në zbatimin e tyre ishin në qendër të takimeve të realizuara gjatë kësaj jave me drejtuesit e Bashkive: #Belsh, #Cërrik, #Delvinë, #Divjakë, #Dropull, #Durrës, #Elbasan, #Finiq, #Fushë-Arrëz, #Gjirokastër, #Gramsh, #Këlcyrë, #Konispol, #Libohovë, #Librazhd, #Lushnje, #Mallakastër, #Memaliaj, #Peqin, #Prrenjas, #Sarandë, #Selenicë, #Shijak, #Shkodër, #Tepelenë, #Vau […]
14 Nëntor, 2018

Reforma në administraten publike vendore nga 1992 deri sot. Evolucioni dhe zhvillimet në pushtetin vendore.

Me ftese të fondacionit Konrad-Adenauer-Stiftung dhe bashkisë Pogradec mora pjese në konferencën e zhvilluar Pogradec me pjesmerrjen e aktoreve lokal dhe shoqeria civile si dhe fondacionin Diakoni Albania. Kryetari i Bashkisë z. Eduart Kapri prezantoi reformimin e administrates së bashkisë ne funksion të qytetarit,dhe Z. Thomas Beyer, Kryetar i Bashkisë […]