5 Janar, 2017

Trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative

  Shoqata e Bashkive të Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Hanns Siedel organizuan një  Trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative.  Pushteti vendor në Shqipëri ka pësuar kohët e fundit ndryshime thelbësore me zhvillimin e reformave të rëndësishme, si ajo administrativo-territoriale […]
5 Janar, 2017

Trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative.

Shoqata e Bashkive të Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Hanns Siedel organizuan një Trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative. Pushteti vendor në Shqipëri ka pësuar kohët e fundit ndryshime thelbësore me zhvillimin e reformave të rëndësishme, si ajo administrativo-territoriale dhe […]
23 Nëntor, 2016

Shoqata e Bashkive të Shqipërisë, aksion për pastrimin e territorit

Kësaj here ndalesa e radhës ka qënë në territorin e Bashkisë Vaut të Dejës, në fshatin Melgushe. Nismës i janë bashkuar edhe drejtues të bashkisë si dhe nxenës të shkollave të mesme dhe 9-vjeçare. Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Bashkive të Shqiperisë, Agron Haxhimali është shprehur se kjo iniciativë vjen […]
23 Nëntor, 2016

Shoqata e Bashkive të Shqipërisë kontribuon në pastrimin e bregdetit në 5 km gjatësi

Administrata e Bashkisë së Lezhës në bashkëpunim me Shoqatën e Bashkive të Shqipërisë dhe Komitetin Rinor kanë ndërmarrë një aksion për pastrimin e bregdetit të Talës. E gjithë gjatësia e plazhit prej 5 km është çliruar totalisht nga mbeturinat e shumta të sjella nga deti. Nisma të tilla kanë si […]