5 Janar, 2017

Menaxhimi i mbetjeve, gjetja e modeleve dhe praktikave efikase është dhe mbetet problem dhe sfidë për të gjitha bashkitë.

Menaxhimi i mbetjeve, gjetja e modeleve dhe praktikave efikase është dhe mbetet problem dhe sfidë për të gjitha bashkitë. Bashkia Shkodër, Lezhë dhe Vau Dejës që kanë qenë përfituese nga projektit rajonal për menaxhimin e integruar të mbetjeve në zonat rurale dhe bregdetare, duhet të ndanin rezultatet dhe praktikat me […]
5 Janar, 2017

Konferenca përmbyllëse për projektin “Menaxhimin e mbeturinave të ngurta në zonat ndërkufitare rurale dhe bregdetare në rajonit të Evropës Juglindore

Konferenca përmbyllëse për projektin “Menaxhimin e mbeturinave të ngurta në zonat ndërkufitare rurale dhe bregdetare në rajonit të Evropës Juglindore. Struga, Maqedoni më 21 – 22 qershor 2016. 12 Bashki nga Shqipëria dhe 30 përfaqësues të tyre, staf dhe nga ndërmarrjet e menaxhimit të mbetjeve morën pjesë dhe po ndjekin […]
5 Janar, 2017

Pogradec- trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative.

Shoqata e Bashkive të Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Hanns Siedel organizoi trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative. Pushteti vendor në Shqipëri ka pësuar kohët e fundit ndryshime thelbësore me zhvillimin e reformave të rëndësishme, si ajo administrativo-territoriale dhe me […]
5 Janar, 2017

Trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative

  Shoqata e Bashkive të Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Hanns Siedel organizuan një  Trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative.  Pushteti vendor në Shqipëri ka pësuar kohët e fundit ndryshime thelbësore me zhvillimin e reformave të rëndësishme, si ajo administrativo-territoriale […]
5 Janar, 2017

Trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative.

Shoqata e Bashkive të Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Hanns Siedel organizuan një Trajnim një-ditor me qëllim ofrimin e asistencës për bashkitë në hartimin e strukturave të tyre organizative. Pushteti vendor në Shqipëri ka pësuar kohët e fundit ndryshime thelbësore me zhvillimin e reformave të rëndësishme, si ajo administrativo-territoriale dhe […]