Aktivitete – Faqe 11 – Shoqata e Bashkive te Shqiperise
Janar 25, 2017

Shoqata e Bashkive të Shqipërisë organizon mbledhjen e rradhës së Komitetit Drejtues

Njoftim për Median Pogradec, 25 janar 2017 Shoqata e Bashkive të Shqipërisë organizon mbledhjen e rradhës së Komitetit Drejtues, i cili u organizua nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Pogradec, z. Eduart Kapri në ambientet e kësaj bashkie. Në këtë takim u prezantuan aktivitetet dhe rezultatet e punës së kryer […]
Janar 23, 2017

Takimi i parë i Këshillit Konsultativ Qeveri qendrore- Qeveri vendore

19 Shkurt 2017 Në takimin e parë të Këshillit Konsultativ Qeveri qendrore- Qeveri vendore. Në këtë këshill bashkitë do përfaqesohen respektivisht nga shoqatat e tyre dhe drejtimi do të bëhet me rotacion. Përfaqesuesit e 61 bashkive në KK janë: Voltana Ademi-  Bashkia Shkodër, Erion Veliaj– Bashkia Tiranë, Eduart Kapri- Bashkia […]
Janar 5, 2017

Konkurs i Praktikave të Mira

  Konkurs i Praktikave të Mira Shoqata e Bashkive u përfaqësua në ekipin e vlerësimit të Konkursit të Praktikave të mira të zhvilluara nga bashkitë e reja pas Reformës Territoriale, me mbështetjen e DLDP dhe organizuar nga Agjencitë e Zhvillimit Rajonal.  Ky konkurs u zhvillua në 4 rajone të vendit […]
Janar 5, 2017

Projekti URGENT

Projekti URGENT  Bashkë me kolegët nga Bashkia Kamëz dhe Lezhë morem pjesë në Konferencën Nderkombëtare “Emigracioni dhe dialogu nderkulturor-nga global ne lokal. Kjo konference u organizua ne kuader te projektit URGENT.  Urban Re-Generation: European Network of Towns. Shoqata e Bashkive është partnere në këtë projekt.  
Janar 5, 2017

Integrimi fuqizon Shqiperine

Integrimi fuqizon Shqiperine Sot në Workshopin e organizuar në Universitetin Aleksandër Moisiu në Durrës mbi Rolin e Qeverisjes Vendore në procesin e integrimin në BE. Bashkitë shqiptare kanë një rol të madh për të luajtur në procesin e integrimit. Bashkitë duhet të ndërtojnë struktura të posaçme dhe të angazhojnë burime […]