Aktivitete – Faqe 10 – Shoqata e Bashkive te Shqiperise
Janar 5, 2017

Projekti URGENT

Projekti URGENT  Bashkë me kolegët nga Bashkia Kamëz dhe Lezhë morem pjesë në Konferencën Nderkombëtare “Emigracioni dhe dialogu nderkulturor-nga global ne lokal. Kjo konference u organizua ne kuader te projektit URGENT.  Urban Re-Generation: European Network of Towns. Shoqata e Bashkive është partnere në këtë projekt.  
Janar 5, 2017

Integrimi fuqizon Shqiperine

Integrimi fuqizon Shqiperine Sot në Workshopin e organizuar në Universitetin Aleksandër Moisiu në Durrës mbi Rolin e Qeverisjes Vendore në procesin e integrimin në BE. Bashkitë shqiptare kanë një rol të madh për të luajtur në procesin e integrimit. Bashkitë duhet të ndërtojnë struktura të posaçme dhe të angazhojnë burime […]
Janar 5, 2017

Shoqata e Bashkive të Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Gjerman Konrad-Adenauer-Stiftung zyra Tiranë po organizojnë një workshop dy ditor me qëllim marrjen e mendimeve nga specialistët e bashkive lidhur me ligjin e ri të financave vendore që është në proçes hartimi. Zbatimi me sukses i reformës territoriale, dhe marja e […]
Janar 5, 2017

Këshillim për organizimin e brendshëm të bashkisë për të siguruar shërbim më të mirë për qytetarët

Këshillim për organizimin e brendshëm të bashkisë për të siguruar shërbim më të mirë për qytetarët Kjo është tema e programit të këshillimit ofruar për Shoqatën e Bashkive dhe dy bashkitë e përzgjedhura-Bashkia Mallakastër përfaqësuar nga Zëvendës Kryetari Z Hajredin Serjani dhe Bashkia Vau Dejës përfaqësuar me Z. Herion Jashari […]
Janar 5, 2017

Katër specialistë nga Bashkitë Shqiptare morrën pjesë në trajnimin e organizuar nga Unioni i Bashkive Botërore Turke (TDBB)

Katër specialistë nga Bashkitë Shqiptare morrën pjesë në trajnimin e organizuar nga Unioni i Bashkive Botërore Turke (TDBB) në bashkëpunim me TIKA, mbështetur nga Bashkia Denizli dhe Kocaeli Metropolitane me 16 dhe 22 Tetor 2016, bashkë me pjesëmarrjen e 16 ekspertëve të qeverisjes vendore nga 7 vende të ndryshme, “Menaxhimi […]