Aktivitete – Shoqata e Bashkive te Shqiperise
Nëntor 17, 2017

Shoqata e Bashkive prezantoi modelin e saj te punës për pregaditjen e MFSA ne 10 Bashki.

Këto dy ditë, në kuadër të Programit të Partneritetit Urban të Bankës Botërore-Austri, u zhvillua në Shkup “Dialogu Qytetet me Qytetet” (C2C) për Financat vendore , Planifikimin Urban dhe Menaxhimin e Tokës. Veprimtaria mblodhi ekspertët bashkiak nga Ballkani Perëndimor dhe disa bashki nga Shqiperia, për të diskutuar sfidat e planifikimit […]
Nëntor 17, 2017

Kryetarja e SHBSH Voltana Ademi-diskutimi dhe qendrimet në takimin e Këshillit Konsultativ.

Kam disa çështje në fakt për të diskutuar dhe mendoj që ne duhet të diskutojmë sipas tematikave dhe ti ndajmë pak, jo të gjitha grumbull sepse nuk ndahen aq kollaj. Sa per kujtesë zoti zvministër më datë 27 tetor Këshilli i Ministrave ka miratuar tashmë ligjin për ndryshimet në sistemin […]
Tetor 23, 2017

SEE URBAN Opatija Kroaci.

Bashke me perfaqesuesin e Bashkise Shkoder Leonard Mali, te Bashkise Tirane Erind Bejko, me perfaqesuesin e MB. Maksimalian Dhima dhe me Lorenc Koci nga UNDP moren pjese ne konferencen “Per reduktimin e rrezikut nga fatkeqesite dhe roli bashkive”me suportin @ UNDP Albania: ➔ Forcimi i kapaciteteve bashkiake në përgatitjen, përgjigjen, […]
Tetor 23, 2017

Java Evropiane e Demokracisë Vendore

Bashkia Kavajë, në bashkëpunim me Shoqatën e Bashkive të Shqipërisë i bashkohet Iniciativave panevropoiane dhe të shumë bashkive në vendet evropiane, po jo vetëm, për organizimin e Javës Evropiane të Demokracisë Lokale. Me këtë rast, në bashkinë e Kavajës sot u organizuan një sërë aktivitetesh në harmoni me temën e […]
Tetor 3, 2017

Java e Evropiane e Demokracise Lokale. 09-15 Dhjetor 2017.

Java e Evropiane e Demokracise Lokale. 09-15 Dhjetor 2017.   Shoqata e Bashkive fton të gjitha bashkitë e Shqipërise ti bashkohen nismave evropian të kesaj jave.   Bashkitë janë të inkurajuar për të zhvilluar programe dhe aktivitete në harmoni me këtë temë përshtatur prioriteteve të tyre.   “Java Evropiane e Demokracia […]