ShBSh së bashku me bashkinë e Vaut të Dejës hartojnë vet-vlerësimin financiar bashkiak – Shoqata e Bashkive te Shqiperise

ShBSh së bashku me bashkinë e Vaut të Dejës hartojnë vet-vlerësimin financiar bashkiak

Shoqata e Bashkive së bashku me bashkinë e Vaut të Dejës hartojnë vet-vlerësimin financiar bashkiak

Pregatitja e këtij dokumenti përfundimtar ishte si pjesë e programit të Bankës Botërore për vendet e Ballkanit dhe në bashkëpunim me NALAS janë kryer gjatë këtyre muajve një sërë pregatitjesh për vet-vlerësimin financiar të bashkisë Vau i Dejës.

Ky mjet, i aplikuar dhe në vende të tjera të rajonit, synon të japë një pasqyrë financiare të qartë të bashkisë dhe mënyra të përmirësimit të menaxhimit financiar bashkiak.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *