banner_05

Lajme

"NDERTIMI I SHATERVANEVE ME UJE TE PIJSHEM NE ZONAT PUBLIKE TE QYTETIT TE TIRANES" Projekt ide nga : Alvia DervishajJurgen Lulo 22.04.2014 Me poshte do te gjeni nje nga 5 projektet fituese te studenteve qe moren pjese ne prill-maj 2013 ne aktivitetin e organizuar nga Shoqata e Bashkive te Shqiperise me mbeshtetjen e fondacionit Hans Seidel mbi projekt idene me te mire ne "Zhvillimin Ekonomik Vendor" : lexo te plote
"KEND LOJRASH PER FEMIJE ME AFTESI TE KUFIZUARA"Projekt-Ide nga: Greta Kazia (Nje nga projekt idete fituese te vitit qe kaloi): 22.04.2014 Aktori Kryesor: Bashkia Tiranë, Shoqata e Personave me Aftësi të Kufizuara, Shoqata e Bashkive, etj. Qëllimi Kryesor: Qëllimi kryesor i kësaj ideje është të ofrohen mundësi argëtimi edhe për fëmijë me aftësi të kufizuara si dhe ambjente për persona me aftësi të kufizuara. Objektivi 1: Ndërtimi i një zone të përshtatshme për mundësi lëvizjeje për fëmijët me aftësi të kufizuara paraplagjike dhe tetraplegjike, si në këndin e lojrave ashtu edhe përgjatë rrugëve të ndryshme në Tiranë. lexo te plote
Informacion rreth projektit te idese me te mire te studenteve Informacion rreth projektit te idese me te mire te studenteve 22.04.2014 Projekti "Si ta bëjmë Tiranën një qytet turistik bashkëkohor" A. Kush mund të aplikojë? Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë studentët e interesuar, në Shqipëri apo jashtë shtetit. Cdo aplikant mund ta dërgojë idenë e tij i vetëm ose në grup lexo te plote
Lajme te tjera
© 2010 Shoqata e Bashkive Shqiptare. Te gjitha te drejtat e rezervuara